4

Komentari (4)

K79
u pravu si al treba biti realan pa reci da se fincima sve poklopilo isto kao i islandu prije par godina kojeg vise nema nigdje tako ce biti i sa fincima nisu oni uopšte toliko dobri koliko smo mi losi a da su organozovani to mi možemo samo sanjati !
MisterX
I nama se tako poklopilo prije 5-6 godina i odosmo u Brazil...od tad nas nema nigdje.
Benjamingst
Prosjecna reprezentacija Finska sa dobrim trenerom I Savezom ljudi polako koracaju ka prvestvu europe. Zamisli da oni imaju Dzeku, Kolasinca, Pjanica.... njihovi igraci igraju u losim klubovima od nasih pa gubimo od njiha I Armenije na strani. 3 Utakmice na strani 3.0.0.3 3:8 0 Dovoljno govori o selektoru, strucnom stabu I savezu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.