Fiorentina krade pojačanje Laziju?

Milinković-Savić blizu Firence

Fiorentina krade pojačanje Laziju?

Mladi reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić nalazi se blizu prelaska u Fiorentinu, javljaju italijuanski mediji.

Talentovani fudbaler Genka se već dugo nalazi na meti Lazija, ali je sportski direktor Rimljana Igli Tare blizu odustajanja od njegovog dovođenja.

Fiorentina je spremna ponuditi Belgijancima čak 10 miliona eura za 20-godišnjeg Milinkovića-Savića, koji je sa svojim vršnjacima nedavno postao prvak svijeta u konkurenciji do 20 godina.

Sergej Milinković-Savić je svoju karijeru počeo u Vojvodini, odakle je prošle godine prešao u Genk. U dresu U-20 reprezentacije Srbije upisao je 11 nastupa i postigao jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.