Firmino o povredi oka: Bio sam prestravljen...

Mislio je da će ostati slijep

Firmino o povredi oka: Bio sam prestravljen...

Brazilski nogometaš Roberto Firmino umalo je ostao bez oka na nedavnoj utakmici između Liverpoola i Tottenhama.

Firminu je sredinom prošlog mjeseca nehotice Vertonghen bukvalno zabio prst u oko. Prizor je bio jeziv, no naknadnim pretragama je utvrđeno da povreda nije tako opasna kao što je to izledalo u prvi mah.

I sam Firmino je strahovao da će ostati slijep, što je priznao u razgovoru za engleske medije.

"Mislio sam da neću moći da vidim na jedno oko. Bio am prestravljen, sve je bilo mutno, ali srećom ništa se nije dogodilo na kraju. Ne osjećam više bol", kazao je Firmino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zbog povrede Firmino na kraju nije propustio niti jedan meč. Ove sezone je odigrao svih sedam utakmica u prvenstvu, a pritom je postigao i dva pogotka uz dvije asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi