Firmino odlučio odgovoriti Keaneu: "Ne znam šta je to toliko loše u tome?"

Napadač Liverpoola se oglasio

Firmino odlučio odgovoriti Keaneu: "Ne znam šta je to toliko loše u tome?"

E. Čaušević

Nekadašnji kapiten Manchester Uniteda, Roy Keane, žestoko je kritikovao igrače ovog tima zbog ponašanje prije utakmica.

Keane je pratio proteklog vikenda najveći derbi engleskog fudbala između Manchester Uniteda i Liverpoola, ali nije bio oduševljen. Najviše ga je naljutilo današnje ponašanje fudbalera pred početak neke utakmice.

On je bio razočaran scenama iz tunela, a u centru pažnje bili su Andreas Pereira i Fred koji su se pozdravili srdačno sa svojim sunarodnjakom Robertom Firminom. Keane je poručio da se takve stvari ne smiju dešavati pred mečeve.

"Odvratno mi je to što rade igrače. Idete u rat, a prije utakmice se grlite i ljubite s protivnicima. Ne treba uopšte da ih gledate jer idete u bitku protiv njh. Igra se nije mnogo promijenila, igrači su se promijenili. Idete u rat protiv njih, a prije utakmice se grlite. To ostavite sve nakon meča ili opšte nemojte to raditi pred kamerama", rekao je Keane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, Firmino je odlučio da odgovori Keaneu i poručio je da je to sasvim normalno da se dešava.

"Meni je normalno da prije utakmice pričamo i pozdravimo se. Mi smo iz iste zemlje i uvijek nam je drago kada se sretnemo. Na terenu nema prijatelja i svi igramo za svoje klubove i borimo se maksimalno. Ipak, nema ništa loše u tome što se pozdravimo i popričamo prije utakmice", rekao je Firmino.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Naravno. Pusti seljačinu irsku.
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi