Firmino priznao: Plakao sam zbog navijača Liverpoola
Foto: EPA

Doček kakav nije doživio

Firmino priznao: Plakao sam zbog navijača Liverpoola

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Roberto Firmino otkrio je kako su mu oči bile pune suza pred utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

Firmino je plakao zbog navijača. Čitao je u busu da se sprema vatren doček igračima kako bi pružili što bolju partiju i to se sve na kraju isplatilo jer su Redsi pregazili Građane sa 3:0.

"Čitao sam u autobusu da nas očekuje velika dobrodošlica, što je i bilo. Moram reći da su mi oči bile pune suza. To me je jako dirnulo jer nam je dalo dodatnu snagu. Odigrali smo zaista dobro ovaj meč", rekao je Firmino.

Uzvrat Liverpoola i Cityja igra se u utorak 10. aprila na Etihadu, a teško je vjerovati da tim Jurgena Kloppa može ispusiti velikih 3:0.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi