FK Alfa Modriča startao s pripremama, nekoliko novajlija

Ima i odlazaka

FK Alfa Modriča startao s pripremama, nekoliko novajlija

S pripremama za drugi dio sezone u 1. ligi Republike Srpske startala je i Alfa Modriča.

Treneru Marku Stojiću na prvom treningu se pojavilo ukupno 16 nogometaša, među kojima su bila i trojica novajlija Petar Mrđan, Srđan Todorović i Igor Stepančev, a prvi i osnovni cilj koji je zacrtao predsjednik kluba Petar Jelić svodi se na opstanak u prvoligaškom društvu.

"Pričali smo s igračima, dali smo im do znanja da je osnovni cilj da u ovoj sezoni izborimo opstanak u 1. ligi Republike Srpske i nastavimo s konsolidacijom kluba u narednom periodu. Ipak, liga je izjednačena, mnogo timova želi isto ono što i mi, tako da ćemo na proljeće morati dati sve od sebe", kaže Petar Jelić.

U narednim danima se očekuje i dolazak nekoliko novih igrača, a u odnosu na prvi dio sezone, dres Alfa Modriče više neće nositi Damjanović, Šuka, Branković, Zlatković, Osmić, Đekić i Bamburać.

"Doveli smo par pojačanja, ali s time nismo završili prijelazni rok. Imamo u planu dovesti još trojicu koji bi ojačali konkurenciju i samim tim donijeli prevagu, vode se pregovori, no dok igrač ne dođe i ne donese papire, ništa nije sigurno", izjavio je trener Alfa Modriče Marko Stojić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kompletne pripreme ovaj klub će odigrati u Modriči, a u narednim danimna je planirano i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi