FK Borac doveo veliko pojačanje u borbi za Premijer ligu BiH

Promocija zakazana za ponedjeljak

FK Borac doveo veliko pojačanje u borbi za Premijer ligu BiH

Lider 1. lige Republike Srpske FK Borac angažovao je novo pojačanje za drugi dio sezone.

Banjalučani namjeravaju da se vrate u elitni rang bh. nogometa i intenzivno rade na jačanju igračkog kadra kako bi na proljeće bilo još kvalitetniji, a danas su osigurali i veliko pojačanje.

U pitanju je 22-godišnji krilni nogometaš Almedin Ziljkić koji u Platonovu dolazi kao slobodan igrač nakon što se razišao sa Tuzlom City, a kroz karijeru je još igrao za Slobodu, Goricu, Novi Pazar, Donji Srem i drugi tim Vojvodine.

Crveno-plavi su putem zvanične stranice saopštili kako je Ziljkić s Borcem potpisao ugovor na godinu i pol dana, a njegova promocija je planirana u ponedjeljak u 12:00 sati na Gradskom stadionu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U ovom prijelaznom roku Borac je, podsjetimo, dobio i pojačanje među stativama. Ugovor je potpisao mladi golman Kenan Topolović koji je prethodno nastupao u Hrvatskoj za zaprešićki Inter.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi