FK Borac dobio pojačanje među stativama?

Kenan Topolović novi golman Banjalučana?

FK Borac dobio pojačanje među stativama?

Banjalučki Borac će u drugom dijelu sezone Prve lige RS pokušati zadržati prvo mjesto na tabeli i osigurati povratak u Premijer ligu BiH.

U drugom dijelu sezone bi Banjalučani trebali biti jači i za mladog golmana Kenana Topolovića.

Ovaj 20-godišnjak u Borac stiže iz Intera iz Zaprešića, a navodno je njegov transfer već dogovoren, ali se čeka da velikan iz Platonove isti i ozvaniči.

Inače, Topolović se ove zime povezivao i sa nekim premijerligašima, ali je na kraju Borac bio najkonkretniji i završio posao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Zanimljivo je da je mladi Topolović u prošlosti bio član i Akademije FK Sarajevo i omladinskog pogona Željezničara.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Junuz
Pa nije branio u ni jednom klubu. Kakvo pojačanje.
8 1
dadopd
Koga zanima propali klub.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti