FK Borac pronašao klub s kojim će biti rame uz rame, cilj je da budu jači nego ikad

Potpisan ugovor

FK Borac pronašao klub s kojim će biti rame uz rame, cilj je da budu jači nego ikad

Admin Čaušević

FK Borac je ozvanično početak saradnje sa drugim klubom iz Banja Luke s ciljem da postanu jači nego ikad, kako se između ostalog navodi u objavljenom saopštenju.

Ako je slutiti po saopštenju FK Borac za banjalučki fudbal slijede još bolji dani poslije potpisane saradnje sa FK BSK.

Uskoro će početi radovi na izgradnji novih terena s prirodnom i vještačkom saradnjom na kojem će trenirati i selekcije Borca.

Istaknuto je da je za novog trenera BSK-a imenovan Bojan Puzigaća, bivši fudbaler Borca i Sarajeva.

"U novu sezonu FK Borac i FK BSK ulaze rame uz rame sa zajedničkim ciljem - da postanu jači nego ikad.

Nakon što je 19. septembra 2022. godine stavljen paraf na ugovor o zajedničkoj saradnji kucnuo je čas da slova na papiru prerarastu u djela.

Oglasi

U narednom periodu, a shodno ranije postignutom dogovoru, dva kluba zajedničkim snagama krenuće u realizaciju mnogobrojnih projekata, od kojih su ključni oni na razvoju infrastrukture na i oko stadiona FK BSK.

FK Borac učiniće sve što je potrebno da se fudbalska romantika vrati na „Čaire“ i da naš BSK ponovo izraste u jedan od prepoznatljivih simbola banjalučkog fudbala.

Prvi korak ka tome je stvaranje svih preduslova za nesmetan rad kako bi u redovima BSK-a stasavale nove generacije igrača i trenera, pa tako već narednog mjeseca započinju radovi na izgradnji novih terena sa prirodnom i vještačkom travom.

FK BSK dobiće ukupno četiri terena, glavni sa prirodnom travom, te tri sa vještačkom podlogom, a na ovim terenima treniraće i selekcije FK Borac. Na ovaj način, zajedničkim snagama, doprinijećemo daljem razvoju fudbalske infrastrukture u Banjaluci, neophodne za iskorak ka svim budućim uspjesima.

Želja svih nas je da Borac i BSK, rame uz rame, jedno drugom budu od koristi i pri ruci, i da postanu primjer uspješne saradnje na svim nivoima. Želja svih nas je da FK BSK postane idealna sredina za dalji napredak mladih igrača, sredina u kojoj će mladi igrači dobiti priliku da dokažu sav svoj talenat i da na najbolji mogući način premoste najteži put u razvoju igrača-prelazak iz omladinskih u seniorske vode.

FK Borac daće punu podršku, i igrački, i trenerski, u ostvarivanju tog cilja, a uvjereni smo da će se o fudbalu koji se igra na „Čairama“ tek pričati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK BSK u narednoj sezoni vraća se u prvoligaški karavan Republike Srpske. Igrački kadar biće sastavljen od mladih fudbalera iz banjalučke regije, a za novog šefa stručnog štaba imenovan je Bojan Puzigaća koji će 3. jula odraditi prvi trening sa ekipom.

Uvodni dio priprema biće obavljen u Banjaluci, a potom slijedi odlazak na Vlašić. Sve ovo su tek prvi koraci na našem zajedničkom putu, a čeka nas puno posla kako bi se obistinile riječi s početka-da postanemo jači nego ikad", saopšteno je iz FK Borac.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

789012455
Wow
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi