Odlučio je jedan pogodak iz drugog dijela

Borcu tri boda na Policama, Kesić na "meti" domaćina

27

Komentari (27)

Samo_Realno
Zrinjski ce ih napucat, kvalitet ce se pokazati.
krems_krems12
Iduce kolo Zrinjski-Borac biti ce X ko kuca. Sudije ce zivotom namotavati dodikovom projektu, a oni realno nemaju kvalitet da se odupru ovom hdz projektu.
saju701
Kome je gust gledati namjestaljke Borca i Zrinjskog smjesni a kad izadju u Evropu nema Vicinih sudija.
87618
Nista , naredna se igra u Mostaru protiv Zrinjskog , pa vidjet cemo kome se stima a kome ne stima , a i ko je bolji , a i ovi sto pisu ove komentare protiv Zrinjskog , neznam sto ce pisati za par dana , mislim nakon sto Zrinjski podere Borca.
Penal
Cuj Maksimovic dobio crveni.. karma.. Majmun ce reci da je titula Borca bila cista dok je on vodio.. Pa ovako si dobivao sve utakmice *****u jedan.
pjanke.sa
Ama ne brinite se bolan ko sto rekoh sad cete vi dobiti i penal a Sarajevo crveni u prvom protiv nas. I onda cete se fino izljubiti i zaboraviti sto vas je Borac pokro. Sve super
antikomunist
Dokle ce lojava ceettniccka pogan iz SNSD da nam kroje sidbine svima zajendo, nema veze kako se zovemo?Dokle ce nas lojavci iz SNSD praviti budalama???Sad su ocito izmislili NOVOG GIGOVICA, crnu im krsnu slaviu zelim svima redom ko god ima veze sa tim!Bilbiji se progledalo kroz prsti, Gigovic se progledalo kroz prsti, Musicu, Kazaglicu i ostaloj pogani ikoji sebe nazivaju sudijama. Ali imam neki gadan predosjecaj da ce se ovom lojavcu Kesicu iz SNSDa nesto strasno ruzno desiti-i dao Bog pa mu se desilo!Kopile SNSDovsko je tu nema mjesec dana i vec je Borcu sredio 9 UKRADENIH bodova, umjesto da sadaka klub iz Banja Luke osvoji 2-3 koliko je zasluzio prikazanim.
antikomunist
.Svako kolo neki drugi je klub ostecen na ustrn sadaka klubova Borac i Zrinjski. Sama odluka o POMILOVANJU proruskog bahlye na klupi Zrinjksog je najbolji pokazatelj sta KOALICIJA ZLA SNSD/HDZ radi i kaoo vise BiH kao drzavu.Ostecuju se redom svi osim ta dva kluba KOALICIJE ZLA. SNSD/HDZ. Plis nenormalno kartoniranje igraca pojedinih klubova nas pred utakmice sa ova dva sadaka kluba.Lahko ti je onda"dominirati" kad izadjes na teren a ZNAS da ce ti sudija svirati kako zelis, onda dobijes jos vise elana, jadan im on bio. Sada ocekujem najmanje 25 dislajkova za dvije minute jer toliko imamo pristalica ta dva sadaka kluba ovdje, sto javnih,m sto pritajenih koji sus e prijavili da samo mogu "pripomoci"dislajkovanju.Bujrum lojave uslje, samo udrite.Ja znam da govorim onako kako je, govorim faktu a to sto vas istina boli-pa vazda vas je i bolila jer vam je sve od istorije i pisma-lazno;)Mlatiii minuseeee)Al vam je tako kako pise!
umzm12123
Nek ti bude,pisem ti samo jer spominjes Zrinjski za politiku me boli *****,al naprcim ti se SDA i majke,jel jasno debilu
Miha123
Biće toga nažalost dok god ima glupih ljudi koji daju svoj glas snsdu za 100 km borac uopšte nije kriv niti igrači kriv je dodik i kriv je vico I gledace se dok je god dodik na vlasti
user1647010875
VICO I UBLEHA DZEMIDZIC I PILAV OBAVEZNO SE TREBAJU PREGAZITI. OVU GAMAD U SARAJEVU SAHRANITI
kenonitos
Mi uvijek u kontru drugima,nama ne treba vise kamera,nama ne treba usporeni snimak,nama ne treba var,nama ne treba emisija za sporne trenutke,nama ne treba prica o sudjenju,nama ne treba realan komentator, nama ne treba svima drugim treba ,a i usput kaznjavaju svako diskutovanje o sudjenju. Tuzno da ne moze tuznije...
antikomunist
zari treba ZESTOKA AKCIJA kad su gamas unutra svi redom!
Manager
Fino ! A koji smo to 'mi' ?
Asam85
Svega toga nema s razlogom, da bi se za stolovima krojila tabela ove jadne lige. Samo još uvijek ne mogu da vjerujem da je ta ista liga pod okriljem UEFE. Odavno je ovo takmičenje neregularno, ali mafiji je dobro, a mi ćemo ovako tipkati dok jednom paravan na sve ovo ne bude spušten.
plemic
da nema zrinjskog borac bi bio doživotni šampion pl bih.
goku_iz_sirokog
Ne bi doživotni al do kraja vicinog zivota da
EmirEmir111
Do kraja Vicinog mandata samo
antikomunist
NIJEI NI VAMA MAHANE, bivsi Veleovac
pjanke.sa
Nije boni Vicinog nego Beusovog vidis da su njih dvojica dogovorili sve.
samac
Nema se ovdje sta komentarisat.Sve se zna odavno.Trentna tablica kakva je sad bice i na kraju sezone.Gasi mješalicu motaj kablove!!!!
SamoSiroki
Uzelac treba godinu dana zatvora, napada nedužnog suca..
goku_iz_sirokog
Slazem se, veliki pozdrav. NKSB
Taceoni
Ma jok eto nije igrao rukom??????
Realno01
Ma ovo ko je gledao mogao je vidjeti sav jad i cemer ove lige.Pa jel moguce koliko se gura ovaj jadni Borac.Najbolje je ovo sve pogasiti i pare preusmjeriti u nesto pametnije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.