Marko Maksimović novi trener FK Borac!

Stiže umjesto Vlade Jagodića

Marko Maksimović novi trener FK Borac! · Zvanično

E. Čaušević

Borac je prije nekoliko dana saopštio da Vlado Jagodić nije više trener ovog kluba, a na njegovo mjesto stigao je Marko Maksimović.

Prva želja banjalučkog kluba bio je Nenad Lalatović, ali je srbijanski stručnjak očito odlučio da ostane na klupi Vojvodine.

Nakon toga čelnici Borca nisu željeli mnogo da čekaju i danas su zvanično potvrdili da je Marko Maksimović novi trener ovog kluba.

Nekadašnji igrač Borca i Sarajeva je bio na čelu Omladinske škole FK Borac, te i član stručnog štaba prvog tima, a sada će dobiti šansu da vodi prvi tim u drugom dijelu Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sigurni smo da će novi trener naše ekipe svojom energijom i upornošću voditi ekipu do pravih rezultata i željenog mjesta na tablici", saopštili su iz banjalučkog kluba.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zamfir19_46
Sa konja na magarca
7 0
kaskada24
Pada Borac, neka budu sretni ako ostanu i na po tabele
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi