Nesuđeni fudbaler Borca na debiju postigao gol i donio bod svom timu

Činilo se da je sve gotovo, ali onda je stupio na scenu

Nesuđeni fudbaler Borca na debiju postigao gol i donio bod svom timu

S. Mlaćo
Hrvatski internacionalac Marin Ljubičić nedavno je predstavljen u slovačkoj Senici, a radi se o nogometašu koji je bio na korak do prelaska u FK Borac, no na kraju se transfer nije desio.

Ljubičić se zahvalio Banjalučanima na pozivu, a karijeru je trebao nastaviti u Aziji, međutim sve se iskomplikovalo zbog pandemije koronavirusa.

Na kraju je stigao u Slovačku, a u današnjem remiju protiv Pohronie (1:1), postigao je jedini pogodak za svoj tim, a bio je to njegov debi.

Gosti su poveli preko Blahuta, da bi Ljubičić u 90. minuti pogodio za izjednačenje, te potvrdio da će biti veliko pojačanje, što su čelnici kluba i najavili.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Ljubičić je nekadašnji omladinski reprezentativac Hrvatske, a nastupao je i Ukrajini, Mađarskoj....

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi