Miljanović: Ne znam zašto se to dešava...

Borac remizirao na Tušnju

Miljanović: Ne znam zašto se to dešava...

S. Mlaćo
Nogometaši Borca protiv Slobode na Tušnju došli su do jednog boda.

Bilo je 1:1, iako su izabranici Nemanje Miljanovića sa igračem više pred sami kraj imali potpunu incijativu i lako su mogli do tri boda.

Koštala ih je greška golmana Četkovića koji je donio prednost Slobodi, koja je borbenom partijom na kraju uspjela ostati neporažena.

"Izgubili smo dva boda, imali smo pola sata igrača više. Loše smo krenuli u utakmicu, poklanjamo golove protivniku, ne znam zašto se to dešava. Morali smo nazad u utakmicu, ali početak drugog poluvremena i do izjednačenja odigrali smo dobro. Sa igračem više trebali smo da uradimo više, izgubili smo dva boda. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Čestitam Slobodi na fer i korektnoj utakmici, bili su borbeni i sačuvali bod. Mi se okrećemo Širokom Brijegu“, kazao je šef struke Banjalučana Nemanja Miljanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je trenutno na osmom mjestu sa sedam bodova, uz utakmicu manje.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605368976
Ako nije bilo penala bio crveni karton (Samo Borac igra pošteno)
6 0
SenadSadikovic
Vi poklanjate protivniku, sudije prečesto poklanjaju vama, svede se svd nz neku realnu vrijednost.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi