9

Komentari (9)

emanuelmacron
ma ko **** mitra ,Sloboda mi lagano tone, kada su dali go ponovo ,strahulja u igri,nemoze tako, Jedina utakmica u kojoj su igrali hrabro ,je protv sarajeva,jesu izgubili, al su bar igrali lijepo. A igra sto ko fol preferiraju,iz kontre,ma to je za nejake,to se vidilo juce,kad ih je borac pritisno,ja sam mislio da ce dat dva gola odjednom,svaki korner go visi.S L A B O O..
user1582376900
Vi mnogo ocekujete od Slobode. Ti je limitirana ekipa, ima bolju idbranu od napada. Ekipa koja ce realno biti 5- 6..Zizovic izvlaci max iz ekipe.. Voleo bih da gresim, ali to je realnost. Ekipa se bori, momci ginu ali ima limit..
Savage
Ima Boga, prvi start odma zuti, a bio ili trebao je biti penal za Slobodu. Cudi me iskreno da im nije dao penal sudija 80tim ili nadoknadi. Sipu te ga keshinjari.
Savage
Borcu mislim penal za 3 poena*
rabodimis
Kako ne znas ? dodikov sestric ne trosi pare u prvom nego u zadnjem, trecem dijelu prvenstva.. Predstava pocinje tako da sve izgleda koliko toliko posteno, a kraj zavrsi ko pravi triler/horor uz konstantno ka*anje u mozak..
SenadSadikovic
Vi poklanjate protivniku, sudije prečesto poklanjaju vama, svede se svd nz neku realnu vrijednost.
CrveniBar
Ili ne znaju igraci ili ti. Koji klinac se treneri cupaju sa ne znam sta je.
user1605368976
Ako nije bilo penala bio crveni karton (Samo Borac igra pošteno)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.