Trener Borca se obratio medijima nakon sramotnog ispadanja u Evropi

Lalatović: Naši ljudi šalju u Sarajevo sliku kako držim tri prsta, ne mrzim Bošnjake, Hrvate...

14

Komentari (14)

Dragan_B
Pa nemoj na svoje Lalate... cuj nasi ljudi
Dragan_B
Doveo svoja 4 igraca kolko sam vidio 3 u zadnjoj liniji jedog u vezu a imao je vec u Borcu od prije popunjene pozicije te npr. Doveo svoje bekove pored Dine Corica i Subica ..
jassony
Duvaj ga cetalju
user1644415954
Šta ti znače tri ptsta,(provokacija).I koji naši ljudi,loše si počeo samozvani majstore!!
mido1921
Nismo ti zamjerili ta tri prsta. Samo si najavio koliko će te primiti od ribara.
Trenbolon
Ako sudije ne sude 70% na stranu borca onda su naklonjene protivnickoj ekipi ....
saju701
Eto sad sudija kriv e pa karma je cudo a sljedeci put kad sudije pomognu Borcu onda se lijepo izvini i reci da Borcu ne trebaju sudije da dobiju mec.To bi bilo posteno sa tvoje strane.
Uranija
Tebi je najveći problem a ujedno i protivnik narkotička sredstva! Tri prsta i ostale smijurije su nebitne!
Ljacmu1
Suđenje je bilo korektno, druga stvar što je igračima Borca to kulturni šok.
Dragan_B
Baboisback
Prevara od trenera......amater. Sad mu sudija kriv....haha 3 prsta si digao iz postovanja prema Bosnjacima i Hrvatima;) Gade mi se ovi dvolicnjaci.
visokohz
Harise
Ti si jedna velka prevara od trenera, dobiš namješteni utakmice u Srbiji i to ne kazu naši vec mnoge iz Srbije. Cuj sudija je kriv sto su vas dobili, zar je sudija kriv da su vas amateri rausturali. Kriv si ti sto nisi postavio dobar sastav i igrace da pobijedite ove ribare i konobare. Iskreno nije Borac za mene neka simpaticna ekipa ali ja volim i pratim našu ligu. A ti amatercina si osramotio našu ligu sa ovim porazom! Uz toga si lazov i velki nacionalista tvoj uzor fašista Šešelj.
Unikat
Mrs **** ti mater nacionalističku !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.