U Partizanu briljirao, zabijao i u Italiji i doživio tešku nesreću, sada stiže u FK Borac

Ninković pred potpisom za Banjalučane, Lalatović ga dobro poznaje

U Partizanu briljirao, zabijao i u Italiji i doživio tešku nesreću, sada stiže u FK Borac

S. Mlaćo
FK Borac će uskoro dobiti novo pojačanje.

Naime, u Banja Luku stiže 27-godišnji Nikola Ninković.

Ninković je omladinski reprezentativac Srbije, ponikao je u Partizanu, a iz beogradskog kluba otišao je 2016. godine u italijanski Chievo.

Zatim je nastupao za Genou, Empoli, Ascoli, te Bresciju.

Vratio se prošle godine u Srbiju, tačnije u Proleter, te je od ljeta slobodan igrač.

Očekuje se da uskoro potpiše ugovor sa Banjalučanima.

Oglasi

On se od ranije povezivao sa Borcem, no sada je sve dogovoreno.

Italijanski mediji pisali su o Ninkoviću kada je imao tešku saobraćajnu nesreću, a njegov automobil je bio potpuno smrskan.

Rukovodstvo Partizana ne čine ljudi, to su životinje

I pored ozbiljnih povreda, brzo se vratio na teren, no ciljeve u karijeri nije ispunio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tvrdio je da je u pojedinim klubovima prevaren, a da se u Proleter vratio kako bi se 'vratio' na fudbalsku mapu, jer dvije godine nije igrao, što je i sam priznao.

FK Borac za vikend igra premijerligaški meč protiv FK Sloboda nakon što je u posljednje dvije utakmice upisao isto toliko pobjeda.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zilan66
Slijedeci transfer ,Mazalica.
2 1
2323
E jadni smo mi kada.nam.opet dolazi igrac koji je ispao iz lige a ovde se najavljuje kao pojacanje..za 120.000 € mogli sh dovesti bas igraca..ovako igrac kojeg ni njegov nikad gori Partizan nine htio kao slobodnog igraca uzeti a ni jedan klub u Srbiji dovoljno govori..prvenstvo traje a on bez kluba...Ovi Borcevi igraci su prosli pripreme a ne mogu trcati.vuku se kao prebijeni a onda kao pojacanje igrac koji je bio na godisnjem i brčkao se na moru ..Sta nam rade ovi koji vode Borac i placaju narodnim/drzavnim parama....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi