6

Komentari (6)

Suka21
Ovdje je problem sto ljudi kontaju ako je neko poslovso u plusu da nema dugova ili jucer sto sam citao sto 90% raje pise da Sarajevo duguje 4 miliona. Profit ili gubitak je samo rezultat poslovanja te godine. Tipa Sarajevo ima preostalog duga jos 12 miliona, Željo 9, a Borac samo u kratkorocnim punih 15 miliona. Nije stvar samo hoces li ti poslovati u plusu ili minusu. Mozes ti imati poslovanje u plusu 10 miliona a dugovi se povecali na 20.
Zeleni_zub
Koji menadžer smije Vici uzet pare :) hahahaha
KallDrogo
Pa kako nece biti u plusu lad igraci nemaju plate. Vidjet cete sledece sezone dokle ce..
magistar
Dobri su. Oni su nada i Celiku koji trenutno ima dug 13 miliona jer su za kratko vratili preko 11 miliona i pokazali da se moze spasiti klub.
Fareus1921
Vama je Vico sredio najveći prihod...
kazandzija
Xaxaxaxaxaxa jes jes u plusu budzetskih para,kojih nema,zafalilo vladi,RS-a
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.