FK Borac oslabljen na Pecari

Ziljkić ne igra protiv Širokog

FK Borac oslabljen na Pecari · Saznajemo

M. Šljivak

FK Borac bit će oslabljen u duelu protiv Širokog Brijega na Pecari.

Jedan od najboljih fudbalera banjalučkog tima Almedin Ziljkić propušta ovaj meč zbog povrede lože i on neće biti spreman za prvu utakmicu drugog dijela sezone.

Ovaj 23-godišnji krilni fudbaler u dosadašnjem dijelu sezone pružao je jako dobre igre i upisao je tri asistencije, pa će njegov izostanak sigurno biti hendikep za tim Branislava Krunića.

Utakmica Široki Brijeg - Borac igra se u nedjelju od 17:30 sati na stadionu Pecara i bit će to jedan od derbija 20. kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Borac je nakon prvog dijela sezonena trećem mjestu sa 35 bodova, dok je Široki sedmi sa 27.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Orhan
Ma kakav Borac ****m mu mater
0 4
Hulk
Nadam se brzom povratku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi