FK Borac predstavio Almedina Ziljkića: Dolazim gdje god da me Vojvodić pozove
(Foto: FK Borac) Almedin Ziljkić je karijeru počeo u Novom Pazaru, da bi nakon ovog kluba bio član druge ekipe Vojvodine, Donjeg Srema, HNK Gorica, Slobode i Tuzla Cityja.

Bivši fudbaler Tuzla Cityja potpisao ugovor na godinu i po

FK Borac predstavio Almedina Ziljkića: Dolazim gdje god da me Vojvodić pozove

Lider Prve lige Republike Srpske, banjalučki Borac, se priprema za drugi dio sezone u kojem želi zadržati prvo mjesto i izboriti plasman u Premijer ligu BiH.

U Platonovoj ozbiljno rade i na pojačanjima za nastavak sezone, pa je danas FK Borac predstavio svog novog igrača.

Naime, danas je FK Borac zvanično predstavio Almedina Ziljkića, igrača sa kojim je prije par dana dogovorena saradnja u trajanju od 18 mjeseci.

Riječ je o 22-godišnjem krilnog igraču koji je posljednji angažman imao u Tuzla Cityju, klubu sa kojim je raskinuo saradnju u oktobru prošle godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Gdje god Darko Vojvodić ode i ja bih išao za njim"

"Imao sam nekoliko opcija, čak i da odem u inostranstvo. Međutim, obećao sam ljudima iz Banjaluke, da ukoliko se one ne realizuju, da ću doći samo u Borac i da me samo Borac zanima. Poznajem dobro Darka Vojvodića i bilo gdje da on ode i da me pozove, ja bih otišao za njim", poručio je na današnjem predstavljanju Almedin Ziljkić, prenosi zvanična stranica FK Borac.

Almedin Ziljkić je karijeru počeo u Novom Pazaru, da bi nakon ovog kluba bio član druge ekipe Vojvodine, Donjeg Srema, HNK Gorica, Slobode i Tuzla Cityja.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi