Promjena na vrhu liste strijelaca Premijer lige

Član Borca kao vino i ove sezone

Promjena na vrhu liste strijelaca Premijer lige

S. Mlaćo
Premijer liga naše zemlje nakon 10. kola ima novog lidera na listi strijelaca.

Premijer liga naše zemlje nakon 10. kola ima novog lidera na listi strijelaca.

Radi se o iskusnom Stojanu Vranješu koji je postigao šest pogodaka. Meč Veleža i Borca je prekinut, ali su Vranješu priznata dva pogotka koja je postigao za 82. minute, koliko je meč i trajao.

Na pet je Dženis Beganović iz Slobode, a po četiri pogotka su postigli Nemanja Bilbija (HŠK Zrinjski), Adnan Džafić (FK Tuzla City), Sulejman Krpić (FK Tuzla City) i Bojan Marković (FK Radnik).

Na tri su Nikola Mandić i Amoah Joseph (oba iz FK Rudar Prijedor), a priključio im se jučer i Darko Bodul iz FK Sarajevo. Po tri pogotka postigli su i Daniel Lukić (NK Široki Brijeg), Mirzad Mehanović (FK Tuzla City), te prva violina FK Leotar Asim Zec koji je jučer postigao pobjedonosni pogodak za Trebinjce, ali i upisao asistenciju.

Naredno kolo Premijer lige igra se već za vikend:

Oglasi

FK Željezničar – FK Leotar

FK Borac – FK Sarajevo

FK Tuzla City – FK Velež

HŠK Posušje – NK Široki Brijeg

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HŠK Zrinjski – FK Sloboda

FK Rudar Prijedor – FK Radnik Bijeljina

Top Komentari

admirmo
Smrad četničku najveći
1 4
block123
Elvis Mujic sudi meč Borac Sarajevo naravno pomoćni su iz Prijedora i laktasa , lakrdija u najavi .
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti