FK Borac dobija novog predsjednika i novi Upravni odbor
Banjalučki tim dobit će novu upravu i rukovodstvo već za mjesec dana. Planovi bez obzira na to ostaju isti - plasman u Evropu

10. aprila

FK Borac dobija novog predsjednika i novi Upravni odbor

M. Šljivak

FK Borac dobit će ubrzo novog predsjednika i novu Upravni odbor. Na današnjoj vanrednoj sjednici UO kluba odlučeno je da se za 10. april zakaže izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo kluba.

FK Borac će 10. aprila dobiti novog predsjednika i Upravni odbor. Na današnjoj vanrednoj sjednici Upravnog odbora banjalučkog kluba sumiran je rad članova rukovodstva, te stručnog štaba i ekipe.

Na kraju je odlučeno da se za 10. april zakaže Skupština. Na njoj će biti odabrani novi čelnici kluba koji će zamijeniti aktuelno rukovodstvo na čelu sa Stojanom Malbašićem.

Iz FK Borac istakli su veliko zadovoljstvo rezultatima u protekle tri godine. Osvojena je šampionska titula, igrano je finale Kupa i konstantno se igrala Evropa.

I ove sezone je cilj bio isti. Međutim, trofeji će izostati, ali želja je da se ostvari zacrtani cilj - novi plasman u Evropu.

Rukovodstvo kluba na sjednici Upravnog odbora izrazili je zadovoljstvo jer je značajno poboljšanja infrastruktura na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Oglasi

"UO FK Borac uložio je i veliki napor u poboljšanju infrastrukture na Gradskom stadionu koja je godinama bila zapostavljena".

U proteklom periodu rekonstruisana je rasvjeta na reflektorima, postavljeni su elektronski čitači ulaznica na kapijama, a kruna dosadašnjeg rada je postavljanje nove travnate podloge na terenu Gradskog stadiona.

"Iza sadašnjeg klupskog rukovodstva su rad i rezultati vidljivi i golim okom. Da je moglo bolje-moglo je jer uvijek može bolje", poručili su iz FK Borac i dodaju:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od svojih dobrih, ali i loših poteza članovi UO FK Borac nikada nisu bježali i uvijek su, od početka mandata, bili spremni da prihvate odgovornost. Svi moramo još jače da radimo i da svi zajedno grabimo ka cilju".

Borac trenutno drži poziciju broj tri koja naredne sezone vodi u evropska takmičenja. Ipak, tim ne blista na terenu i predstoji im velika borba za izlazak u Evropu do kraja sezone.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1676218778
Gigovic novi predsjednik
5 1
SamoZrinjski
Čuj 10.4., lijepo.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi