Navijači Borca u centru gradu poslali poruku Jagodiću

Da li vrijeme za rastanak?

Navijači Borca u centru gradu poslali poruku Jagodiću

S. Mlaćo

Banjalučki Borac je na zimsku pauzu otišao porazom od Tuzle City 2:0.

Mogla je to biti i ubjedljivija pobjeda Tuzlaka, pa u Borcu itekako imaju razloga za nezadovoljstvo.

Vlado Jagodić je jasno poslije meča istakao da u klubu nisu zadovoljni polusezonom, a nedavno je kazao da je dobio i prijetnje smrću, no dodao da to prema njegovom mišljenju nisu pravi navijači Borca.

"Ne znam zašto se stvara negativna atmosfera. Zašto se apostrofiraju loše stvari koje se jesu dešavale, ali zašto tek sad? Ti što sjede za tastaturama, koji mi prije smrću, nisu pravi navijači Borca. Vlado Jagodić je ovdje peti put i uvijek je uz klub. Ponavljam, to nisu istinski navijači", rekao je Jagodić prije desetak dana.

Ističe da je sve prijavio te da vjeruje u institucije kojima je dostavio navodne dokaze o prijetnjama.

Navijači Borca nisu za ostanak iskusnog Jagodića na klupi, pa su mu poslali poruku parolom u centru grada.

"Vlado odlazi!", pisalo je na istoj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će Jagodić uskoro biti bivši, ostaje da se vidi.

Opis nije dostupan.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Kome smeta jak Vlado?
12 2
Hakkinen
Jadooooo Vlagodićuuuu OSTANI molim te. Odvedi Aj aj aj Borak u Europu molim te, to samo ti možeš. Ne trebaju sudije, ne treba Savez samo tvoje znanje i kvalitet ekipe GIGANTA iz NAŠE BH Banja Luke. Izdržiii Jadooooo
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi