Vlado Jagodić: Borac će se boriti za sami vrh

Nakon poraza od Tuzla Cityja

Vlado Jagodić: Borac će se boriti za sami vrh

E. Oštraković

Nogometaši Borca poraženi su na gostovanju kod Tuzla Cityja sa 2:0 u posljednjem kolu prve polusezone u Premijer ligi BiH.

Nakon utakmice nikako zadovoljan nije mogao biti trener Borca Vlado Jagodić.

"Bilo je očekivati na ovako teškom terenu i teškim uslovima da će presuditi jedna greška i da će onaj ko prvi da gol biti u velikoj prednosti. Igrali smo dobro pola sata, ali taj gol koji smo primili bio je nenadoknadiv. Igrači su se trudili, ali nije išlo. Oni imaju iskustvo igranja na ovakvom terenu i ovo je poraz koji na kraju možda visok. Na pauzu idemo sa utiskom poraza i to nam ne odgovara, ali imamo pauzu i da imamo vremena da se prestrojimo i da odradimo dobro. Ostat ćemo u vrhu, u to sam siguran", rekao je Jagodić.

Iako je imao prijetnje smrću i razne probleme u posljednjih nekoliko dana, Vlado Jagodić ne razmišlja o odlasku iz Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Znam ko me doveo u klub da uradimo posao. Samo tim ljudima ja odgovaram. Ne želim da dajem značaj budalaštinama. Vjerujem institucijama, a ja svoj zadatak znam. Ako smo izgubili danas sezona nije neuspješna. Bodova nam nedostaje, ali Borac će se boriti za sami vrh".

Top Komentari

Ekspert
Koju si ti gledao utakmicu moj Vlado. Rasturiše vas. 7 poraza u gostima...kući počesto na silu.
32 1
LevoKrilo
Kako ga nije stid??? Pa imamo mi oći! Trebao si primiti pet komada hladno.
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi