2

Komentari (2)

Opet
Nikad mi nije i neće mi biti jasno, zašto vodstvo navijača bilo kojeg kluba mora pozivati navijače tog istog kluba da dođu u što većem broju? Zar navijači ne dolaze na utakmice svog voljenog i omiljenog kluba? Nisam nikad bio registriran navijač svog kluba, ali godinama sam gledao svaku utakmicu, na gostovanja sam išao kad sam mogao, jer ipak mi je moj posao i egzistencija ispred svega, kao što je i igraču mog kluba njegov posao ( a to je da igra ) ispred svega .... bar bi tako trebalo biti!
fare87
****ari i jedni i drugi, a i vi sa portala objavljujete o ovim ****ima stalno, nismo u srbiji, bolje da pisete o Moscanici
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.