Ludilo u Crnoj Gori: Derbi pun tenzija, prekida, na kraju je sve otvoreno u borbi za titulu
FOTO: FSCG

Tri tima žele titulu

Ludilo u Crnoj Gori: Derbi pun tenzija, prekida, na kraju je sve otvoreno u borbi za titulu

Haris Zilić

Odigran je derbi crnogorskog prvenstva između FK Dečić i FK Budućnost Podgorica nakon kojeg je ostalo sve otvoreno u borbi za naslov prvaka Crne Gore. Utakmica je okončana rezultatom 1:1.

I ovaj duel je prošao sa nemilim scenama, čemu nažalost svjedočimo sve češće u regije i na Balknu pogotovo kada su utakmice velike rezultatske važnosti.

Dečić je poveo sa 1:0 golom Matića iz desete minute utakmice što je izazvalo oduševljenje navijača i igrača Dečića, a susret je nakon toga prekinut.

Razlog prekida je ponašanje navijača Budućnosti koji su bacali baklje u teren nezadovoljni dešavanjima na terenu.

Delegat utakmice Željko Džarić naredio je da se isprazni dio tribine gdje se nalaze “varvari” najvatreniji navijači Budućnosti.

Ova odluka delegata nije se dopala fudbalerima Budućnosti, a reagovao je i Petar Grbić prvotimac tima iz Podgorice. Fudbaler Budućnosti poručio je delegatu meča "da ne radi to, da ne bi napravio veći haos".

Oglasi

Nakon dužeg prekida utakmica je nastavljena, bilo je i dosta borbe i varnica na samom terenu.

U veoma tvrdoj utakmici Budućnost stiže do izjednačenja u 64. minuti golom Despotovićaza 1:1, a na kraju se to ispostavilo kao konačan rezultat ovog vatrenog derbija.

Ovaj remi otvara sve do kraja kada je u pitanju borba za prvaka Crne Gore u fudbalu.

Dečić je ostao lider sa 54 boda, Budućnost sada ima 51 bod, a Sutjeska iz Nikišića je na 49 osvojenih bodova, sedam kola prije kraja prvenstva.

U narednom kolu Dečić ide u goste Petrovcu, Budućnost dočekuje fenejraša Rudar Pljevlju, a Sutjeska ide u Tivat u goste Arsenalu.

1. CFL, 29. kolo:

FK Dečić - FK Budućnost 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi