Crnogorcima se svi smiju zbog jednog pogotka, reagovao je odmah i Nogometni savez
Igrač domaćeg tima se sklanjao, poskočio je i gosti su poveli

Dečić je slavio i došao na lidersku poziciju

Crnogorcima se svi smiju zbog jednog pogotka, reagovao je odmah i Nogometni savez

Samir Mlaćo

Nogomet u Crnoj Gori je u velikoj krizi, a novi snimak koji je došao sa duela Mladosti i Dečića to je samo potvrdio.

Nogomet u Crnoj Gori je u velikoj krizi, a novi snimak koji je došao sa duela Mladosti i Dečića to je samo potvrdio.

Dečić je sada lider na tabeli, a u 22. kolu je slavio sa čak 3:0. Nova tri boda sigurno će obradovati navijače ovog tima, no kada su pogledali samu utakmicu mnogi nisu vjerovali svojim očima.

Posebno se izdvaja jedan detalj koji budi brojne sumnje da u Mladosti nisu imali želju da dođu do bodova. Blago rečeno.

Situacija s pogotkom se desila u trećoj minuti nadoknade za vodstvo gostiju. Dečić je napadao, Bojan Matić se našao na desetak metara od gola, a ispred njega je bio defanzivac domaćeg tima Zvonko Ceklić.

Nije se 24-godišnji defanzivac Mladosti ni potrudio da zaustavi Matića. Doslovno je sklonio nogu, poskočio je i omogućio lopti da nesmetano prođe pored njega i završi u mreži.

Oglasi

Mnogi fanovi crnogorskog fudbala smatraju da je ovo čisti dokaz namještanja utakmica i jasni poručuju "ugasite ligu".

I komentator ovog meča je ostao u nevjerici zbog onog što se desilo: "Pogledajte kako je Ceklić sklonio noge. O čemu se ovdje radi? Zašto? Nevjerovatno. Ili je upravo to i očekivano."

Na društvenim mrežama došle su brojne osude na ovaj detalj, a odmah se oglasio i Fudbalski savez Crne Gore. Spremni su ići do kraja, te kažu da očekuju reakciju policije i Tužilaštva.

Pokrenut je disciplinski postupak protiv nogometaša Mladosti Zvonka Ceklića, a očekuju se da svi akteri sada dadnu izjave. Spasiti se gotovo da ne mogu.

Oglasi

"Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a u odnosu na dešavanja na utakmici 22. kola Meridianbet 1. CFL između OFK Mladost LOB.BET – Dečić Admiral BET, Komisija za takmičenje FSCG podnijela je Disciplinskoj komisiji prijedlog za pokretanje disciplinskog postupka protiv igrača OFK Mladost LOB.BET Ceklić Zvonka, zbog osnovane sumnje da je počinio disciplinski prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika.

U odnosu na Prijedlog Komisije za takmičenje FSCG, Disciplinska komisija pokrenula je disciplinski postupak protiv igrača OFK Mladost LOB.BET Ceklića Zvonka, zbog učešća u neregularnosti iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG, i istog suspendovala do donošenja odluke Disciplinske komisije.

Istovremeno, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore u skladu sa Disciplinskim pravilnikom FSCG naložio je Disciplinskom inspektoru FSCG, shodno odredbama Disciplinskog pravilnika, da pokrene istražne radnje koje se odnose na predmetnu utakmicu, a sve u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti o eventualnom učešću klubova, zvaničnika klubova i drugih igrača u neregularnosti utakmice.

Fudbalski savez Crne Gore očekuje da i Uprava policije i Državno tužilaštvo preduzmu sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti vezanih za ovu utakmicu i u svrhu toga FSCG im apsolutno stoji na raspolaganju", naveli su iz FS Crne Gore.

Dečić sada ima 42 boda, Budućnost 40, a Mornar 34. Na dnu je Mladost sa 17, a Rudar iz Pljevlja ima 19.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi