Nove nemile scene na regionalnim stadionima: Prekinut veliki derbi crnogorskog prvenstva

Dečić i Budućnost u borbi za titulu

Nove nemile scene na regionalnim stadionima: Prekinut veliki derbi crnogorskog prvenstva

Haris Zilić

Nove nemile scene sa regionalnih stadiona, ovaj put u centru pažnje je Crna Gora gdje se igra derbi prvenstva između dvije prvoplasirane ekipe Dečića i Budućnosti.

Dečić je poveo sa 1:0 golom Matića iz desete minute utakmice što je izazvalo oduševljenje navijača i igrača Dečića, a susret je nakon toga prekinut.

Razlog prekida je ponašanje navijača Budućnosti koji su bacali baklje u teren nezadovoljni dešavanjima na terenu.

Delegat utakmice Željko Džarić naredio je da se isprazni dio tribine gdje se nalaze “varvari” najvatreniji navijači Budućnosti.

Ova odluka delegata nije se dopala fudbalerima Budućnosti, a reagovao je i Petar Grbić prvotimac tima iz Podgorice.

Fuudbaler Budućnosti poručio je delegatu meča "da ne radi to, da ne bi napravio veći haos".

Oglasi

Derbi crnogorskog prvenstva je nažalost dobio nemile scene, a ostaje nam da vidimo kako će se sve odvijati u nastavku.

Razgovora fudbalera Budućnosti i delegata utakmice kožete pogledati OVDJE.

Dečić je lider crnogorskog prvenstva sa 53 boda nakon 28 odigranih kola, tri više od Budućnost i četiri više od Sutjeske iz Nikišića koja ima meč više.

Dakle, eventualnim trijumfom Dečić bi napravio značajnu prednost pred finiš prvenstva i bili bi blizu historijske titule prvaka Crne Gore.

Također očekuje nas dosta uzbuđenja u Crnoj Gori u borbi za Evropu, ali i opstanak u društvu najboljih, tako da je ovo jedna od najuzbudljivijih fudbalskih sezona u Crnoj gori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi