Tužne vijesti: Emir Hošić nije dobio bitku sa koronavirusom

Preminuo jučer

Tužne vijesti: Emir Hošić nije dobio bitku sa koronavirusom

S. Mlaćo
Tužne vijesti za bh. sport. Jučer je u Hrasnici preminuo Emir Hošić, bivši trener golmana u bh. klubu Famosu iz Hrasnice.

Hošić je radio i NK Mošćanica, a preminuo je od koronavirusa.

Bitku protiv opake bolesti nije dobio, što je jučer i povrđeno.

Mnogi koji su ga poznavali teško pronalaze prave riječi. Ističu da su izgubili velikog čovjeka, prijatelja, druga...

“Hrasničani ali i šira raja pamtit će ga kao trenera golmana u FK Famos, ali i po njegovoj jako plemenitoj duši.

Da mu dragi Allah podari lijep Džennet, a porodici sabur. El-Fatiha“, stoji u objavi FK Famos.

Tužna vijest se brzo proširila.

S dubokom tugom i žalom primili smo vijest koja nas je sve skupa još dublje potresla. Naš dragi kolega, prijatelj i prije svega jedna plemenita osoba, Emir Hošić, na žalost nije dobio bitku sa koronavirusom.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

Iz dana u dan, skupa s porodicom pratili smo razvoj njegovog zdravstvenog stanja u nadi da će se sve završiti najbolje moguće. Međutim, na žalost svih nas, konačan epilog nije bio takav...

Članovima porodice upućujemo izraze najdubljeg saosjećanja, u nadi da će prebroditi ovaj, prije svega za njih, ali i za nas nenadoknadiv gubitak, a Uzvišenog molimo da našem Emiru podari lijepi Džennet", stoji u objavi JU Fond Memorijala KS. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi