Sedin Torlak napustio klupu FK Famos
FOTO: FK Famos/facebook

Klub izdao saopštenje

Sedin Torlak napustio klupu FK Famos

H. Zilić

Došlo je do promjene na klupi FK Famos Hrasnica.

Sedin Torlak neće više voditi tim iz Hrasnice. Bivši fudbaler Sarajeva pdonio je ostavku na mjesto trenera nakon tri uzastopna poraza u Drugoj ligi FBiH skupina centar.

"Upravni odbor FK Famos prihvatio je ostavku šefa stručnog štaba Sedina Torlaka koju je podnio nakon tri vezana poraza našeg tima.

Ekipu će u nastavku sezone voditi Edim Hadžialagić i Fahrudin Ibrahimović.

Rukovodstvo našeg kluba zahvaljuje se Sedinu Torlaku na njegovom angažmanu i predanom radu, te mu želi mnogo sreće u nastavku trenerske karijere", stoji u saopštenju FK Famos.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

[facebook]https://www.facebook.com/fkfamos.ba/photos/a.248342155928920/1136901070406353[/facebook]

Tim iz Hrasnice je u 20. kolu na svom terenu poražen od Čelika sa 1:2, a trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 27 osvojenih bodova.

Top Komentari

Ajax11
Eh čuj, takav stručnjak … 3 poraza zaredom i odoh ja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi