16

Komentari (16)

Ecosport
Da im nije Igmana, ne bi ni znali za pobjedu na Grbavici.
mido1921
Sad se uzdajte u Vicu. Gigović će suditi finale kako Velež ne bi mogao osvojiti kup jer ako se Borac oklizne a Velež osvoji kup neće Vico u evropu a već naručio teren.
Ecosport
@mido1921 nema šanse da Velež ne osvoji. Ipak, postoje dvije mogućnosti. Veležu poraz u kupu i novi teren kao satisfakcija ili pobjeda u kupu i novi teren da bi mogli odigrat koju utakmicu na Stadionu Rođeni. Borac će kroz ligu u Evropu. Prije će se Tuzla okliznut, pa da Sarajevo kao treće ide.
Chesa
Nešto pozitivno. Varešanović izrasta u pravog fudbalera.
Dragan_B
protiv Rudara i Posušja :D
Bordoakapitar
Ocajna igra naseg tima mi je ubila i ono malo nade da bi mogli igrati evropske utakmice ove godine. Oca ekipa ne moze pobijediti Velez u finalu ni kad bi imali 3 igraca vise cijelu utakmicu. Za 3.mjesto u ligi treba pobijediti sve utakmice do kraja prvenstva a to je za ovu ekipu SF. Uvesti omladince do kraja i praviti ekipu za narednu sezonu je jedino pametno sto se moze uraditi... Uzas!!!
Tas14
Povedite Palića u Konjic slobodno
NESCAFE_
KUP JE NAŠ !! 1946 !!
Dragan_B
bio prošle godine, ove neće moći
Mackintosh
Grbavica je trenutno najzagadjeniji objekat u Bosni i Hercegovini! Dajte dezinfekciju, komunalnu sluzbu, gas-maske, potrovace ovaj smrad iz kosevskog krmetnjaka cijelu okolicu.
NESCAFE_
Grbavica jeste najzagađeniji objekat u BiH, ali ne zbog navijača Sarajeva nego zbog šugavih manijaka
Mackintosh
@shzlo Nick ti sve govori - zlo. Lijeci se.
abdulah
@Mackintosh treba dezinfekcija za vas ,ruralne fašiste, koji ste jednom zakoračili u grad i toliko zapoganili da smrad godinama ostaje iza vas. Krv ti yebem poganu i smrdljivu
Mackintosh
@shzlo Normalno da sam glasac SDP, necu valjda glasat za zatucane cobane iz sda hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.