Dva odlaska iz Igmana, Musemić naciljao pojačanje
Blagojević i Vukanović napustili Igman, zna se koga Husref želi.

Posljednjeplasirani tim lige

Dva odlaska iz Igmana, Musemić naciljao pojačanje · Saznajemo

E. Ganibegović

Na proljeće nećemo gledati ni Igman kakav smo gledali u prvom dijelu sezone, s obzirom na to da se promjene dešavaju i u redovima ovog kluba.

Prvi dio sezone je Igman i pored dobrih igara završio na posljednjem mjestu u Premijer ligi i navijači ovog kluba žele promjene koje bi ih ostavile u elitnom rangu.

Tako su klub iz Konjica napustila dva fudbalera, a radi se o Dariju Blagojeviću i Mići Vukanoviću.

Blagojević je prošle zime u Igman stigao iz Posušja, a ove sezone je nastupio 11 puta i postigao dva gola, po jedan u ligi i kupu.

Vukanović je član Igmana postao ljetos kada je stigao iz Leotara, te je četiri puta branio i na tim utakmicama primio ukupno 11 golova.

Kako nezvanično SportSport.ba saznaje, novo pojačanje Igmana mogao bi biti Dino Hamzić koji bi vrlo vjerovatno bio drugi golman.

Oglasi

On je slobodan igrač nakon što se razišao s gruzijskim Torpedom, a prethodno je branio još za Olimpik u više navrata, Sarajevo, Widzew Lodz u Poljskoj, te Chikhuru u Gruziji.

Ove sezone je upisao samo jedan nastup i to u kupu Gruzije, pa se rastanak činio kao pravo rješenje, a sada je blizu povratka u Premijer ligu.

Šta će od svega biti ostaje da vidimo, no jasno je da je pred Musemićem i ekipom težak zadatak u borbi za ostanak u društvu najboljih bh. klubova. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igman na posljednjem mjestu ima 17 bodova, četiri manje od Leotara, Sloge i Tuzla Cityja koji su prvi iznad zone ispadanja.

Sloboda na 11. mjestu ima dva boda više od Igmana, te će se sigurno voditi velika borba za ostanak između nekoliko timova. 

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti