FK Igman imenovao novog trenera
Emir Tufek u vremenu kada je stažirao u njemačkom Hamburger SV-u

Zamjena za Jusufbegovića

FK Igman imenovao novog trenera

Rukovodstvo Igmana iz Konjica nije dugo tragalo za novim šefom stručnog štaba.

Nakon što je krajem prošle sezone kormilo ovog federalnog prvoligaša neočekivano napustio Nedim Jusufbegović, na njegovo mjesto je postavljen 53-godišnji Emir Tufek.

Ime je to stručnjaka rođenog u Jablanici koji je dobro poznat u bh. okvirima, obzirom da je kroz trenersku karijeru radio u Veležu, Zvijezdi, jedno vrijeme asistirao je Mehi Kodri u Sarajevu, a bio je i član stručnog štaba mlade reprezentacije BiH.

Također, Tufek ima i iskustva rada u inostranstvu koje je stekao radeći u Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu...

Da je Tufek novi trener Igmana potvrđeno je i na zvaničnoj stranici ovog kluba, čiji čelnici vjeruju da su njegovim angažovanjem napravili dobar potez i da će iskusni stručnjak opravdati povjerenje. 

Što se tiče Igmana, ovaj klub se u 1. ligi Federacije BiH trenutno nalazi na 11. poziciji sa 33 osvojena boda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostar
Sve najbolje za naseg Tufeka... M.U.S.V.D.G.. Bice Trako, ali Igman moze osigurat opstanak..
3 0
Miki86
joj cirkusa. u svojoj bogatoj i uspješnoj trenerskoj karijeri vodio zvjezdu gradačac, od 6 utakmica izgubio 5. ko fol ga zvali da preuzme al arab, pa tamo radio, al pod imenom Péricles Raimundo Oliveira Chamusca. lažov i ublehaš.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti