Čosić: Više smo željeli pobjedu, zaslužujemo opstanak u Premijer ligi!

Igman nadigrao Sarajevo

Čosić: Više smo željeli pobjedu, zaslužujemo opstanak u Premijer ligi!

S. Mlaćo
Igman slavi velika tri boda sa Koševa.

Bila je to sjajna partija gostiju i pobjeda 4:2. Tako su i zvanično osigurali opstanak.

Riječ je dobio Dženis Čosić.

“Teška sedmica iza nas, narušen je bio ambijent nakon poraza. Danas smo sve riješili i sigurno da ekipa po prikazanom zaslužuje Premijer ligu. Danas smo odigrali veoma kvalitetno, a Sarajevo je željelo pobjedu. Mi smo to više željeli na terenu, čestitam igračima i svim ljudima kluba. Nadam se da će Igman naredne godine biti u boljoj situaciji od samog početka. Sarajevu čestitam na plasman u Evropu“, rekao je Čosić.

Prokomentarisao je i današnje rezultate.

“Nezahvalno je govoriti u ime drugih. Što se tiče današnje utakmice, ekipe su neke ušle ležernije. Sarajevo nije, igrali su u najboljem sastavu, najboljih 11, znam ekipu napamet. Kod Zrinjskog, Borca i Veleža nisu bile najbolje ekipe. Vidio sam sastave. Znali smo da danas neće biti lako, mi smo odlučili sami o sebi. Odigrali smo bolje, neću o ostalim stvarima“.

Husref Musemić nije vodio ekipu, ali Čosić priznaje da su stalno bili na vezi.

“Ranije smo dogovorili neke stvari, te smo imali informacije sve. Dugo smo sa ekipom, bili smo u komunikaciji, promijenili smo i formaciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je o budućnosti igrača, ali i stručnog štaba.

“Nemamo nijednog čovjeka koji ima ugovor za dalje. Čekao se opstanak, pa ćemo obaviti razgovore sa čelnicima kluba, konrektno mi već u narednim danima“, dodao je Čosić.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Huka sa Tušnja
Ne lazi bolan samoga sebe! Ovo je bila obicna NAMJESTALJKA . Sarajevu kad zapne tesko bi i Barcelona na Kosevu dala cetiri komada. Stela je bila priznaj koliko ste to platili?
2 0
user1659354598
Ovaj momak odlicno radi svoj posao,pametan na terenu odlicna komunikacija sa igracima,zna Husref ko mu je pomocnik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi