Elezović i Ćurguz dali viđenje utakmice u Doboju kod Kaknja

Gosti nose tri boda

Elezović i Ćurguz dali viđenje utakmice u Doboju kod Kaknja

Samir Mlaćo
Sloga se radovala u Doboju kod Kaknja.

Izabranici Zorana Ćurguza sa 2:0 su savladali Igman Konjica i upisali tri vrijedna boda.

Svoje viđenje meča dao je upravo Ćurguz, ali i domaći trener Adnan Elezović.

“Bitna pobjeda za nas. Rekao sam da je došlo vrijeme da slavimo na strani. Danas smo igrali pametnije, a u drugom poluvremenu smo planski ostavili igrače koji su u nekim utakmicama i bili standardni. Gol smo dali iz prekida, znali smo da je to hendikep Igmana, a drugi gol je bila fina akcija. Možda ostaje žal zbog crvenih kartona, mislim da nije utakmica za nešto takvo. Mislim da nam nije trebalo, jer smo hendikepirani u narednim utakmicama“, kazao je Ćurguz.

Kazao je da je bodovno zadovoljan te da je takvo nešto i očekivao.

“Igramo napadački, prošle godine smo to radili, a sada smo nastavili. Nekada igramo i sa tri napadača“, dodao je Ćurguz.

Komentar je dao i Adnan Elezović, trener Igmana.

“Nismo danas bili pravi. Nismo bili blizu na lopti, a prvo poluvrijeme je bilo toliko koliko zadovoljavajuće. Pravili smo pritisak, iako to nije bilo kako smo se dogovorili. Preuzeli smo kasnije više odgovornosti, pokušavali smo, ali nije išlo. Drugi pogodak je prelomio utakmicu, a kasnije nismo imali ni energije“, kazao je Elezović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čestitao je Slogi na pobjedi te kazao da se njegov tim već okreće duelu sa Slobodom.

“Moramo vidjeti gdje smo pravili greške, dati maksimum i dignuti se“.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
Trener Sloge je napravio dobre zamjene, dok Igmanov nije poduzeo ništa jer je ulazak Kulenovića dosta promijenio igru i nisu ništa napravili da ga zatvore.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi