Igman ubjedljiv

Prijateljski meč

Igman ubjedljiv

S. Mlaćo
Fudbaleri Igmana iz Konjica jučer su savladali sa 3:0 u prijateljskom meču NK Ljubuški.

Igman je pokazao mnogo više, te je jasno da će ovaj tim biti mnogo kvalitetniji u odnosu na prvi dio sezone.

Jučer su mrežu Ljubušaka pogađali Zukić, Šehić i Alešević, a vrijedi izdvojiti i kvalitetnu partiju iskusnog Zebe, te Bešagića, Osmanovića i ostalih...

Sa Igmanom je jučer saradnju ozvaničio Kenan Hreljić, defanzivac koji je posljednji angažman imao u Čapljini, a tokom zime trebao je potpisati za Mladost Doboj Kakanj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

To se ipak nije desilo, pa je potpisao za klub iz Konjica koji iza sebe ima katastrofalnu polusezonu, no sve će pokušati ispraviti u drugom dijelu.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi