Cero: Svi kao jedan želimo pobjedu!

Da li će Klis do historijskog uspjeha?

Cero: Svi kao jedan želimo pobjedu!

S. Mlaćo
Sutra se igraju susreti četvrtfinala Kupa BiH, a Klis iz Buturović Polja, član Druge lige FBiH grupa Jug,  ugostit će FK Zvijezda 09, člana Prve lige RS.

Klis je već nastupao u četvrtfinalu Kupa BiH, no nije mogao do prolaza protiv Sloge Gornje Crnjelovo. Sada izabranici Nedima Kudre na svom terenu imaju jedan meč i priliku za historijski uspjeh.

Svi se nadaju dobroj utakmici i prolazu dalje.

“Historijska utakmica, neće biti lako. Nadamo se pobjedi uz maksimalno zalaganje od prve minute. Raspoloženje je dobro u ekipi, svi kao jedan želimo pobjedu, kako igrači, tako tako i Uprava i navijači“, kazao je za SportSport.ba mladi golman Armin Cero, jedna od uzdanica ambicioznog kluba iz Buturović Polja pored Konjica.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Susret u Buturović Polju igra se sa početkom u 14 sati.

Promo

Top Komentari

OR7
čuo sam za navijački slogan,,volim klis nego sira mlada,,??????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti