6

Komentari (6)

Dzondzy
Prije svega sportisti sa Istim takvim manirima. Fudbal je jedna plemenita igra. Čestitke novim sportskim prijateljima FK Klis i puno sreće u nastavku sezone.
Zgembic
Preseravanje... radi publiciteta.
pjanke.sa
Sta ima biti placeno, ovdje je FK Klis u pitanju a ne Borac. Borac je svakako fasisticki klub. Trebaju i oni se malo ugledati na Klis.
Zgembic
Jedna je stvar kad se nesto tako konstantno radi poslje svake tekme a druga je stvar kad to uradis jednom radi nekih drugih stvari. Mislim da je Klis i do sada Imao dovoljno prostora u medijim proporcionalno svojim uspjesima u kupu i ovo im nije trebalo kad nisu dosao to praktizirali.
fera22
K78
Oooooo kako je lijepo biti glup....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.