FK Klis godinu završio u plusu od 100 KM, istaknuti ciljevi u 2019. godini

Polusezonu okončali na drugom mjestu

FK Klis godinu završio u plusu od 100 KM, istaknuti ciljevi u 2019. godini

Samir Mlaćo
Teme:

U prostorijama FK Klis održana je redovna sjednica Skupštine FK Klis.

Klišani su prvi dio sezone u Drugoj ligi Jug okončali na drugom mjestu, a izborili su i plasman u četvrtfinale Kupa BiH.

"Bilo je govora i o predstojećim utakmicama četvrtfinala Kupa BiH, borbi za osvajanje titule Druge lige FBiH - Jug te ključnom infrastrukturalnom projektu - izgradnji pomoćnog stadiona. Kada su finansije u pitanju, predsjednik Miljević je istakao da je FK Klis uredno izmirio svoje obaveze prema igračima, članovima stručnog štaba i ostalim klupskim djelatnicima te savezima i dobavljačima", istakli su iz FK Klis.

"U 2018. godini ostvaren je pozitivan finansijski rezultat - dobit u iznosu nešto većem od 100 KM (133.800 - 133.700)", jasno je istaknuto na sjednici.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Istaknut je i cilj da budžet u 2019. godini bude 150.000 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi