FK Klis startao sa pripremama

Kudra obavio prozivku

FK Klis startao sa pripremama

S. Mlaćo
Teme:

Sa priprema za novu sezonu jučer su startali i nogometaši Klisa, prošlosezonskog prvaka Druge lige Jug.

Kako je već poznato, iza Klisa je historijska sezona koju će biti biti teško ponoviti u dogledno vrijeme.

Jučer je obavljen i prvi trening, a nov šef struke je Nedim Kudra, dojučerašnji prvotimac kluba, dok je njegov prvi pomoćnik Bern Šimunović.

"Pred izabranike Nedima Kudre i njegovog pomoćnika Berna Šimunovića, koji će biti igrač i pomoćni trener, postavljeni su isti ciljevi kao i prethodne sezone, odnosno osvajanje dvostruke krune - Kupa HNK/Ž i Druge lige FBiH - Jug", istakli su iz FK Klis.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Podsjetimo, Klis je prošle sezone osvojio naslov prvaka, ali zbog neispunjavanja kriterija za plasman u viši rang, i naredne sezone će igrati u Drugoj ligi Jug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti