Derbi začelja kao zavjesa na 16. kolo

Meč se igra u Bijeljini

Derbi začelja kao zavjesa na 16. kolo

Admin Čaušević

Utakmicom Radnik - Krupa bit će kompletirano 16. kolo Premijer lige. 

Na Gradskom stadionu u Bijeljini od 15 sati bit će odigran derbi začelja, a oba tima će u utakmicu ući s namjerom da stignu do punog plijena.

Bijeljinici se nalaze u pravoj rezutlatskoj krizi nakon tri vezana poraza pa se nadaju prekidu crne serije protiv tima od kojeg nikad nisu izgubili.

Utakmice Krupe i Radinka su do sada uglavnom završavale neriješeno, a u gostujućem timu se nadaju prekidu te serije i sigurno ne dolaze s bijelom zastavom.

U dosadašnjih 12 premijerligaških mečava Radnik ima dvije pobjede, dok je preostalih deset susreta okončano neriješeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj meč će ujedno biti i povratniki debi na klupi Radnika za Darka Nestorovića kojem su se na povrede žalili Ermin Huseinbašić i Ivan Šubert.

Krupa će biti oslabljena za neigranje suspendovanih Vasilija kolaka i Igora Makitana. Susret će suditi Haris Kaljanac iz Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi