Kozara na krilima Lolića savladala Dubrave

Crveni slavili nad drugoligašem iz RS-a

Kozara na krilima Lolića savladala Dubrave

Ekipa Kozare iz Gradiške odigrala je danas novu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za nastavak prvenstva.

Kozara je u Krupi na Vrbasu je odmjerila snage sa Dubravom, a duel gradiških ligaša na kraju je očekivano otišao na stranu, jačeg, iskusnijeg sastava kojeg s klupe vodi perspektivni Igor Janković (3:0).

Janković je izveo dva različita sastava u dva poluvremena. U prvom poluvremenu igralo se dosta čvrsto, a velike šanse su imali Kukić i Glišić, a kako ih nisu iskoristili, na poluvrijeme se otišlo bez promjene rezultata.

U nastavku utakmice Kozara je zaigrala dosta agresivnije, a do prvog pogotka je stigla preko Lolića koji je nedugo nakon toga asistirao Novakoviću za vodstvo od 2:0. Konačan rezultat svojim drugim golom postavio je Lolić, danas sigurno ponajbolji pojedinac u redovima Kozare.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kozara će u narednoj sedmici odigrati još dvije kontrolne utakmice, od kojih je prva u srijedu protiv Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti