Krupu čekaju neke žestoke utakmice na pripremama: Željezničar i Borac za kraj

Prijateljski mečevi

Krupu čekaju neke žestoke utakmice na pripremama: Željezničar i Borac za kraj

E. Škorić

FK Krupa je objavio raspored utakmica tokom zimskih priprema.

Krupa će, kao i svi premijerligaši, pokušati da odradi što bolje pripreme i da što spremnije dočeka nastavak sezone u kojem će ovaj tim tražiti ostanak u eliti.

Prvi utakmicu Krupa igra 31. januara u Krupi na Vrbasu protiv Vis Simm-Bau, a onda 6. februara u Međugorju protiv GOŠK-a, pa opet u Međugorju 12. februara protiv Posušja.

17. februara će biti odigran meč sa Slobodom MG u Krupi na Vrbasu, a 3. februara u Krupi gostuje Jedinstvo iz Bihaća.

Nakon gostovanja Čapljini u Međugorju 9. februara, slijede pravi ispiti - Željezničar u Međugorju 13. februara i onda generalka s Borcem u Banjaluci 20. februara, osam dana prije početka drugog dijela sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi