Krupa "upalila motore", generalka protiv Borca

Krupa "upalila motore", generalka protiv Borca

A. Beganović

Nakon nekoliko sedmica odmora s pripremama za nastavak sezone započela je i Krupa čiji jedini cilj je ostanak u društvu najboljih.

Juče je obavljena prozivka na stadionu u Krupi, a igračima su se obratili prvi čovjek kluba Dragomir Ilić i šef struke Vladimir Ilić.

"Imamo jasan cilj, a to je izboriti ostanak u ligi. Imamo izmjena u svlačionici, nekoliko igrača je otišlo, možda će još neko otići, a vjerujemo da ćemo se i pojačati. Imamo nekoliko mladih igrača i očekujem od vas da ih podržite", između ostalog je istakao Dragomir Ilić, dok je šef struke dodao:

"Prvi dio priprema odradit ćemo ovdje. Do subote su planirana testiranja, a onda početkom februara idemo u Međugorje. Odigrat ćemo nekoliko utakmica, pa se vraćamo u Krupu gdje ćemo finalizirati pripreme. Očekujem od vas maksimalnu ozbiljnost. Kao što vidite napustio nas je određeni broj igrača, možda će biti još odlazaka što najviše zavisi od vas i vašeg rada na treninzima. U razgovorima smo s nekoliko igrača i vjerovatno sredinom naredne sedmice da ćemo se pojačati".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prozivci je prisustvovalo 30 fudbalera i to: Tarik Abdulahović, Vasilije Kolak, David Stjepanović, Đorđe Vuković, Ajdin Redžić, Igor Makitan, Mihael Modić, Nikola Dujaković, Kerim Palić, Miloš Aćimović, Jovan Vladimir Pavlović, Stojan Maksimović, Nikola Mandić, Lazar Nikolić, Miloš Karišik, Emanullah Blažević, Josip Miketek, Stefan Nikolić, Miladin Filipović, Adonis Bilal, Marin Galić, Nemanja Vukmanović, Džafo Hadžić, Danilo Šipovac, Ilija Janković, Slobodan Đekić, Mihajlo Živković, Aleksandar Erak, Ljubinko Tomić i Vladimir Arsić.

Krupa će u pripremnom periodu odigrati osam utakmica, a "generalka" je zakazana za 20. februar. Protivnik je Borac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi