Aktivno u bh. fudbalu pred kraj godine: Klub sa Vrbasa ozvaničio dva transfera
FOTO: FK Krupa/facebook

Izdali saopštenje nakon potpisa

Aktivno u bh. fudbalu pred kraj godine: Klub sa Vrbasa ozvaničio dva transfera

H. Zilić

Bh. klubovi su aktivni pred kraj 2021. godine kada su u pitanju transferi.

FK Krupa ima ambiciju da se ekspresno vrati u Premijer ligu BiH, iza sebe imaju odličnu jesen u Prvoj ligi RS, a večeras su ozvaničili transfere Dimitrija Tvrdišića i Srđana Mrzića.

✍🏼TVRDIŠIĆ DIMITRIJE je novi član našeg kluba. Riječ je o fudbaleru, koji je rođen u Beogradu, 1998. godine te igra...

Posted by FK KRUPA on Tuesday, December 28, 2021

"Tvrdrišić Dimitrije je novi član našeg kluba. Riječ je o fudbaleru, koji je rođen u Beogradu, 1998. godine te igra poziciju lijevog beka. U Krupu stiže iz FK Drina Zvornik, a još je nastupao za FK Stjepanovac, BSK Borca, FK Kolubara, FK Zvezdara te OFK Beograd U19", stoji u saopštenju FK Krupa, koji je također izdao i saopštenje za transfer Mrzića u kojem stoji:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

✍🏼 SRĐAN MRZIĆ je novi član našeg kluba. Riječ je o fudbaleru, koji je rođen u Banja Luci, 1999. godine te igra na...

Posted by FK KRUPA on Tuesday, December 28, 2021

"Mrzić Srđan je novi član našeg kluba. Riječ je o fudbaleru, koji je rođen u Banja Luci, 1999. godine te igra na krilnoj poziciji. U Krupu stiže iz FK "Sloboda" Mrkonjić Grad, a još je nastupao za SV Rottenmmann, FK Ljubić Prnjavor, FC Liezen, a prošao je omladinske selekcije FK Lauš i FK Borac Banjaluka."

Top Komentari

2323
Eto sta ti je pojacanje za klub koji hoce u PL..iz druge lige RS...hebem te fudbale...odmah pojacanje ......
5 0
Husrefbeg22
Ne znace nista zvucna imena. Sjetimo se kja je zvucna imena dovodilo Sarajevo a od njih nista posebno (T. S. Susic je zadnji primjer). A s druge strane neki klubovi kao Krupa i Mladost dovode 'anonimuse'ali se oni vrlo brzo pokazu i dokazu te prave transfere u vece klubove. Sve je stvar dobre procjene mogucnosti igraca. Vidite skutori sa anonimusima prvi na tablici.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi