FK Krupa započela pripreme, na prozivci se pojavila 32 fudbalera
Foto: FK Krupa

Petar Kurćubić izvršio prozivku

FK Krupa započela pripreme, na prozivci se pojavila 32 fudbalera

Fudbalski klub Krupa danas je započeo sa pripremama za proljetni dio sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Šef stručnog štaba Petar Kurćubić obavio je prozivku na kojoj su se pojavila 32 fudbalera, nakon čega je održan i prvi trening.

Prozivci i treningu su prisustvovali sljedeći fudbaleri:

Na spisku igrača nalaze se: Marković Matej, Ilić Mladen, Knežević Vanja, Kutić Jovan, Karišik Miloš, Redžić Ajdin, Makitan Igor, Modić Andrej, Modić Mihael, Ljubenović Miljan, Lukić Jovo, Dujaković Nikola, Puzigaća Bojan, Marjanović Lazar, Palić Kerim, Nikodijević Saša, Aganaspahić Almir, Dekić Ranko, Savić Stefan, Nikolić Stefan, Hadžić Džafo, Jelić Krešimir, Eman Blažević, Šipovac Danilo, Mandić Nikola, Guskić Perica, Milanović Slobodan, Raković Nemanja, Maksimović Stojan, Ilić Vladimir, Vrebac Viktor, Nikolić Lazar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krupa će prvi dio priprema obaviti na stadionu u Krupi na Vrbasu, a nakon toga 28. januara fudbaleri Krupe zajedno sa stručnim štabom putuju na pripreme u Medulin gdje će boraviti 14 dana.

Podsjetimo, Krupa na polusezoni zauzima posljednje mjesto na tabeli sa 15 bodova, pet manje od Tuzla Cityja koji je u sigurnoj zoni.

Top Komentari

Dino69
Od 32 valja 15 a myb i manje...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi