Leotar je bio na koljenima nakon samo tri minute, ali se na kraju vratio
FOTO: FK Leotar

Kvalitetna predstava

Leotar je bio na koljenima nakon samo tri minute, ali se na kraju vratio

S. Mlaćo
Nakon 11 dana priprema FK Leotar je odigrao svoj prvi pripremni meč ove zime.

Rival je bio crnogorski Mornar iz Bara, a na kraju je završilo 2:2.

Bio je to veoma kvalitetan meč, a Crnogorci su poveli u 14. minuti. Grešku odbrane Leotara koristi Rajčević, da bi tri minute kasnije ponovo se zatresla mreža bh. premijerligaša.

Strijelac je bio Vujović. Leotar se nije predavao, pa na 2:1 smanjuje Haris Handžić. Asistenciju je upisao Miloš Aćimović.

U drugom poluvremenu mnogo promjena u oba tima i jedan pogodak.  Dvanaest minuta prije kraja Andrej Đurić pogađa za 2:2. Đurić se ove zime vratio u Leotar i nema sumnje da će biti veliko pojačanje.

Leotar je nastupao u sastavu: R. Perišić, Georgiev, Čubrilo, Uzelac, Cmiljanović, Prusina, Karić, Čavić, Aćimović, Stojković, Handžić. U drugom poluvremenu su igrali: Bejatović, Milić, M. Perišić, Đurić, Tahrić, Milaković, Glogovac, Todorović, Knežević, Kolak, Spaić, Kapor.

Oglasi

Prve minute u dresu Leotara upisao je danas i iskusni vezista Aleksandar Milaković koji je stigao iz Sloge Doboj, gdje je bio kapiten ekipe.

"Drago mi je što sam došao u klub sa velikom tradicijom. Sutra počinjem sa treninzima i radujem se prvim utakmicama. Dat ću sve od sebe da pomognem svom novom klubu da dođe do cilja, a to je opstanak u Premijer ligi.

Nakon razgovora s trenerom Maksimovićem i predsjednikom Mičetom, zaključio sam da su Trebinje i Leotar u ovom trenutku pravi izbor za mene", rekao je Milaković za stranicu kluba nakon potpisivanja ugovora.

Inače, ugovor su FK Leotar i Aleksandar Milaković potpisali do kraja tekuće sezone.

Milaković je u prvom dijelu sezone upisao 17 nastupa uz tri pogotka i dvije asistencije u dresu Sloge.

U Leotar dolazi u trenutku kada je ovaj tim deseti, prvi iznad zone ispadanja s 21 bodom koliko imaju Sloga i Tuzla City, dva više od Slobode, te četiri od Igmana.

Promo

Top Komentari

crnoicrveno
Vidi "profi" igraca sa stomacinom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi