Novi potpis na Policama
FOTO: FK Leotar

Januar dosta aktivan za Leotar

Novi potpis na Policama

H. Zilić

FK Leotar ozvaničio je još jednu saradnju ove zime. Trebinjci su pojačali konkurenciju među stativama. Mladi 19-godišnji golman Obrad Bejatović pridružio se ekipi sa Polica.

Bejatović je brani za trećeligaša Hercegovac iz Bileće, a iz sebe ima zanimljivu biografiju.

Pomenuti golman rođen je u Kanadi gdje je i poečo da se bavim fudbalom.

Nakon epizode u Kanadi stigao je i na bh. terene.

"Devetnaestogodišnji golman Obrad Bejatović prinova je Leotara.

Bejatović je rođen u Kanadi, gdje je i počeo da igra fudbal, a prošle polusezone je trenirao sa Leotarom i igrao za Hercegovac iz Bileće u Drugoj ligi Republike Srpske, gdje je stekao potrebno iskustvo.

Oglasi

Leotar se u prošloj sezoni na golu oslanjao na Dušana Puletića i Ristu Perišića sa kojima će Bejatović sigurno napredovati i čekati svoju priliku.", stoji u saopštenju FK Leotar.

Leotar je nedavno ostao i bez jednog važnog igrača riječ je o Marku Pervanu koji karijeru nastavlja u Slobodi.

Trener Marko Maksimović u drugom dijelu sezone računa na ove igrače: Dušan Puletić, Risto Perišić, Nikola Šarović, Obren Bejatović (golmani), Đoko Milović, Matija Glogovac, Dejan Uzelac, Marko Čubrilo, Denis Stojković, Zoran Milić, Haris Handžić, Ognjen Todorović, Miloš Aćimović, Darko Đajić, Marko Perišić, Mihajlo Cmiljanović, Mahir Karić, Andrej Đurić, David Čavić, Filip Kolak, Aleksa Medan, Aleksa Spaić, Boban Georgiev i Amar Tahrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Leotar će prvu takmičarsku utakmicu odigrati 18. februara, kada gostuje Željezničaru u osmini finala Kupa BiH, a prva utakmica u Premijer ligi BiH na programu je sedam dana kasnije u Posušju.

Leotar će prvu prijateljsku utakmicu odigrati 21. januara protiv Sutjeske iz Foče, a na pripremama u Metkoviću protivnici će biti Mladost Ždralovi, Neretva Metković, a najvjerovatnije i jedan hrvatski superligaš ili prvoligaš.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi