Leotar sa deset novih igrača dočekuje Sarajevo, djevojka kao "posebno pojačanje"
FOTO: FK Leotar

Velike promjene kod Trebinjaca

Leotar sa deset novih igrača dočekuje Sarajevo, djevojka kao "posebno pojačanje"

Admin Čaušević

Od svih premijerligaša možda i najveće promjene u igračkom kadru tokom pauze pretrpio je Leotar. 

U redove kluba sa krajnjeg juga Bosne i Hercegovine je stiglo deset novih igrača, dok će na proljeće ekipu s ekipe predvoditi Miodrag Bodiroga.

Prvo kolo nastavka dolazi i više nego težak meč jer na Police stiže Sarajevo, ekipa koja se značajno pojačala te slovi za favorita u subotnjem duelu.

"Danas je 45. dan od početka priprema i mogu da kažem da sam zadovoljan sa onim što smo uradili i nivoom na kome se trenutno nalazimo. Od onoga što smo zacrtali na početku priprema, skoro sve smo ostvarili. Kažem skoro, jer smo par dana neke treninge morali da korigujemo zbog vremenskim uslova", rekao je Bodiroga u najavi utakmice.

Trener Trebinjaca je posebno pohvalio i fizioterapeuta ekipe, Nikolinu Puhalo.

"Moram da spomenem i djevojku koja je od prvog dana priprema sa nama, našeg fizioterapeuta Nikolinu Puhalo, novom članu medicinskog tima, koja je jako vrijedna i posvećena djevojka i kojoj pripadaju velike zasluge što se tiče zdravlja igrača", kazao je iskusni stručnjak.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CPiH_zvA3r3/[/instagram]

"Svi dišemo kao jedan, od fudbalera, trenera, našeg fizioterapeuta Nikoline, ekonoma Mare, rukovodstva i svih ljudi u klubu. Sarajevo je samo jedna od 14 utakmica koje nas čekaju. Dobar rezultat u toj utakmici može mnogo da nas približi cilju", dodao je Bodiroga.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Leotar su tokom zime stigli sljedeći igrači: Miloš Stanojević, Dušan Puletić, Nikola Dujaković, Miljan Govedarica, Stefan Santrač, Rašid Čičba, Marko Čubrilo, Mario Krstovski, Filip Arežina i Anđelo Guzijan.

Susret Leotar - Sarajevo igra se u subotu od 13 sati. Za glavnog sudiju delegiran je Antoni Bandić iz Gruda.

Top Komentari

Amcho1
Ja propagande tobejarabi
1 0
Petraaa
Raspasti će se ko balon..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti