Na Koševo stigle odlične vijesti: Vasoski može voditi ekipu protiv Leotara

Registrovan makedonski stručnjak

Na Koševo stigle odlične vijesti: Vasoski može voditi ekipu protiv Leotara

Eldar Ganibegović

U petak i za vikend utakmicama 20. kola nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Na stadionu Police u subotu će se sastati domaći Leotar i Sarajevo, a uoči ove utakmice na Koševo su stigle jako lijepe vijesti.

Naime, makedonski stručnjak na klupi FK Sarajevo, Aleksandar Vasoski, moći će s klupe voditi Bordo ekipu u ovoj utakmici, s obzirom na to da je registrovan u Comet (informacioni sistem za evidenciju, te automatizaciju svih procesa u vezi s pripremama, vođenjem i praćenjem takmičenja u BiH).

Prema podacima na Cometu, Vasoskom ugovor sa Sarajevom ističe po isteku ove sezone, a ekipu je preuzeo naslijedivši Gorana Sablića koji je vodio FK Sarajevo u jesenjem dijelu sezone.

Prvu utakmicu u proljetnom dijelu Sarajevo dočekuje na četvrtoj poziciji s 28 osvojenih bodova, dok je Leotar u zoni ispadanja na 11. poziciji sa 16 bodova, koliko imaju i Posušje i Rudar Prijedor koji su iznad njih.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica na Policama počinje u 13 sati, a u istom terminu pratit ćemo i tuzlanski derbi između Tuzla Cityja i Slobode.

Za petak su na rasporedu utakmice Široki Brijeg - Borac i Velež - Željezničar, dok se kolo u zatvara u nedjelju mečevima Radnik - Posušje i Rudar Prijedor - Zrinjski.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hz1987SA
Sretno Vasoski, da nam ostvariš što više pobjeda na klupi najboljeg kluba u BiH!
15 0
Delegat
Pa nije ona kurvetina sada tu pa da se desavaju nenormalne stvari
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi