20

Komentari (20)

user1610286185
Pitajte Zelju da vam pusti, nije vam to strano :D a ne znam o kakvim "rezultatima" pricate imate 4 boda iz 5 utakmica hahahahhaha
Chico
Hahahah najvise ih opljackali u Banja Luci - bod osvojili samo zato sto Borac nije znao ubaciti loptu u gol. A zale se na utakmice koje su regularno izgubili. Ovo saopstenje je instruirano od Vice. Uostalom, ako su fakat osteceni - nek se pridruze organizaciji 4R.
Alpasinacxx
Ne znaju ni oni sami kako su došli u Premijer ligu, ali zato znaju dobro da se radi protiv njih. Hahaha
Kladionicar_iz_mira
Ovi iz RS ne mogu nista napisati ili reci, a da ne spomenu medije "iz Federacije". Nije Vico kriv, krivi mediji iz Federacije. Kakvi pacijenti.
Kapak
Jer citaju medije iz FBiH, nemaju nista svoje da citaju.
BojanN
zanimljivo na sportsport rijec : vlaška su dopustili..a ****** nisu.. pa zasto dvostruka mjerila kvazinovinari?
Manager
Vlasi (Rumâni, Rumîńi, Români, Rumâri, Armăni, Arumunji, Aromuni) su skupni naziv za više manjih srodnih etničkih grupa iz jugoistočne Europe, potomke rimskih kolonista i romaniziranih domaćih antičkih naroda poput Ilira i Tračana. Nastanjuju teritorije jugoistočne Rumunjske, istočne Srbije, dijelove Makedonije, sjeverne Grčke i sjeveroistočne Albanije, BiH i Hrvatske. Glavne grupe Vlaha su Cincari, Meglenski Vlasi, Ćići, Vlasi (Bufani, Carani, Ungurjani), Morlaci, i drugi.
BojanN
Komentar koji je sadrzavao rijec "vlasi" je u ovom smislu bio u negativnom kontekstu, kao pogrdna rijec..zato mi kvazimanageru, kvazinovinaru, pisati porijeklo rijeci vlah.
abaljic7
Sve tačno što su naveli , u Tuzli protiv njih nepostojeći penal, u Širokom čist penal im nije dosuđen, samo su pomiješali nalogodavce, trenutno na sudijskoj sceni totalna anarhija, članovi Komiteta za sudije čuvaju sebe i svoje dobro plaćene mnoge pozicije , ne razmišljaju o kvalitetu suđenja, što su i pokazali dovođenjem loših sudija, ustvari jednostavno rečeno ništa se ne pitaju.
user1610286185
Mani se ti Slobode, po svim pravilima fudbalske igre igranje na onaj nacin rukom u 16 je penal, to sto je sa zadrskom svirao ne umanjuje cinjenice
NKZ1922
Imate 4R i borite se! Dosta je vise ovih kilometarskih saopstenja sto ne sluze nicemu.. I previse smo ih se nacitali u zadnjim godinama
Farense
O kakvom penalu ovi pričaju? Čovjek blokirao udarac a to što se prilikom toga Todorović ozlijedio je druga stvar. Uostalom odigrao je cijelo poluvrijeme. Šutirao je još 5x nakon toga pa mi nije jasno o čem ovi pričaju!? I suđenje nije uopće bilo loše imali su sve uvjete da osvoje bod ili bodove. Sreća pa su svi gledali na Arenasport kanalu o kakvoj se amaterskoj ekipi radi. A sad se trazi alibi neki smijesan.
Kapak
Treba treneru alibi sto nema 10 bodova do sada pa laje na sudije. Sta ce drugo. Imaju snimci i vrlo je jednostavno utvrditi je li ostecen ili nije.
user1585252255
O cemu ovi pricaju... kakvo sudjenje spominju... u svakoj utakmici su imali regularno sudjenje.
ObjektivnoGledam1946
Na stranu to što ste preko štele ušli u ligu bez reflektora i još hrpu drugih stvari, 4R postoji sa razlogom, mogli ste pitat da se priključite
Chico
Hahahah najvise ih opljackali u Banja Luci - bod osvojili samo zato sto Borac nije znao ubaciti loptu u gol. A zale se na utakmice koje su regularno izgubili. Ovo saopstenje je instruirano od Vice. Uostalom, ako su fakat osteceni - nek se pridruze organizaciji 4R.
Manager
O čemu se ovdje radi ? Starom srpskom običaju zamjene teza ili ... ? Vico pokreće lažnu kontra kampanju preko Leotara ?
enko
Postovani sportisti iz legendarnog Lea,isto zlo je za vecinu klubova,sto se prije prikljucite inicijativi 4R prije ce biti rjeseni problemi svih klubova.isrjerati politiku iz fudbala ,reci stop mesetarima,smjwna sudijskog komiteta.
jassony
Majku vam vlasku ni reflektora nemate, svi znaju kako ste usli u PL i v8 pricate o pravdi i postenju, vlaska posla
BojanN
a kod tebe su ******nderska posla majmune nacionalisticki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.